12 adevaruri ascunse

Adevarul e ceva relativ. Astazi despre 12 adevaruri ascunse, despre cum poti sa te schimbi, cum poti sa obtii ceea ce vrei.

1. Doar tu poti sa schimbi viata ta pentru tine. Cand vrei sa ajungi undeva, nu poti sari etapele. Nimeni nu poate sa-ti schimbe viata ta, pentru tine, doar tu poti sa te accepti asa cum esti, sa traiesti armonie, sa obtii ceva nou, sa ai rezultate diferite.
2. Doar tu poti sa fii diferit, sa ai alte abilitati, sa faci lucrurile in alt fel. Nu poate veni cineva din exterior sa-ti rezolve problemele ce tin de tine si de interiorul tau. Daca problemele se pot rezolva in lumea exterioara, tie nu poate sa ti le rezolve cineva decat daca are o motivatie clara, daca are ceva de castigat cu asta.
3. Nu poti sa schimbi ceva la tine ca si cum ai apasa un intrerupator. Pentru asta cineva trebuie sa fii investit sa traga fire de la sursa la intrerupator si apoi la bec, dupa niste planuri bine definite, investind, timp si energie. Trage fire de la sursele din exteriorul tau la becurile pe care vrei sa le-aprinzi.
Reclame

Ma bucur daca ma incurajezi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s